Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία15 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 15 λεπτάΣυνολο1 ώρα 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ξεπλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε το επάνω μέρος τους.

2

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι.

3

Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι, τις ντομάτες και τον πελτέ.

4

Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τον μαϊντανό, ανακατεύουμε ελαφρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

5

Αφήνουμε το ρύζι να τραβήξει τα υγρά από τις ντομάτες και να μαγειρευτεί για το μισό χρόνο.

6

Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί. Βάζουμε τα καπάκια τους και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

7

Τις ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 30΄ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ξεπλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε το επάνω μέρος τους.

2

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι.

3

Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι, τις ντομάτες και τον πελτέ.

4

Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τον μαϊντανό, ανακατεύουμε ελαφρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

5

Αφήνουμε το ρύζι να τραβήξει τα υγρά από τις ντομάτες και να μαγειρευτεί για το μισό χρόνο.

6

Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί. Βάζουμε τα καπάκια τους και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

7

Τις ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 30΄ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Γεμιστά