Τα ψάρια γενικά είναι πολύ θρεπτικά για τον οργανισμό μας. Και ένα από αυτά είναι και ο γαύρος. Γαύρος τηγανιτός λοιπόν σήμερα. Απλά και πολύ γρήγορα.

Μερίδες4 Πιάτα

1

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.

2

Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

3

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Καλή Όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.

2

Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

3

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Καλή Όρεξη!

Γαύρος τηγανητός