Τα ψάρια γενικά είναι πολύ θρεπτικά για τον οργανισμό μας. Και ένα από αυτά είναι και ο γαύρος. Γαύρος τηγανιτός λοιπόν σήμερα. Απλά και πολύ γρήγορα.

Ποσότητες4 Μερίδες

1

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.

2

Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

3

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Καλή Όρεξη!

Υλικά

Οδηγίες

1

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.

2

Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

3

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Καλή Όρεξη!

Γαύρος τηγανητός