Ποσότητες1 Serving
Συνολο40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε καλά τα ψαράκια μας, τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.

2

Τα τοποθετούμε με τη σειρά σε ένα πυρέξ.

3

Περιχύνουμε τον γαύρο με τον χυμό από τα 2 λεμόνια και τοποθετούμε από πάνω τις φέτες από το 1 λεμόνι και το κρεμμύδι σε ροδέλες.

4

Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τη ρίγανη και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

5

Προσθέτουμε ένα φλιτζανάκι νερό.

6

Ψήνουμε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

7

!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε και σαρδέλα!!!

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε καλά τα ψαράκια μας, τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.

2

Τα τοποθετούμε με τη σειρά σε ένα πυρέξ.

3

Περιχύνουμε τον γαύρο με τον χυμό από τα 2 λεμόνια και τοποθετούμε από πάνω τις φέτες από το 1 λεμόνι και το κρεμμύδι σε ροδέλες.

4

Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τη ρίγανη και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

5

Προσθέτουμε ένα φλιτζανάκι νερό.

6

Ψήνουμε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

7

!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε και σαρδέλα!!!

Kαλή όρεξη!

Γαύρος φουρνιστός