Μερίδες2 Πιάτα

1

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι από την ράχη τους.

2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και κόβουμε σε φετάκια τις πιπεριές. Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

3

Βάζουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές.

4

Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε μερικές φορές μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί.

5

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατωπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τη ζάχαρη ,ανακατεύουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 10-15 λεπτά.

6

2-3 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε την φέτα τριμμένη με το χέρι.

Καλή επιτυχία!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι από την ράχη τους.

2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και κόβουμε σε φετάκια τις πιπεριές. Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

3

Βάζουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές.

4

Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε μερικές φορές μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί.

5

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατωπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τη ζάχαρη ,ανακατεύουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 10-15 λεπτά.

6

2-3 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε την φέτα τριμμένη με το χέρι.

Καλή επιτυχία!

Γαρίδες σαγανάκι