Μερίδες2 Μερίδες

Υλικά

Διαδικασία

1

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι από την ράχη τους.

2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και κόβουμε σε φετάκια τις πιπεριές. Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

3

Βάζουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές.

4

Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε μερικές φορές μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί.

5

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατωπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τη ζάχαρη ,ανακατεύουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 10-15 λεπτά.

6

2-3 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε την φέτα τριμμένη με το χέρι.

Καλή επιτυχία!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι από την ράχη τους.

2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και κόβουμε σε φετάκια τις πιπεριές. Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

3

Βάζουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές.

4

Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε μερικές φορές μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί.

5

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατωπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τη ζάχαρη ,ανακατεύουμε και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 10-15 λεπτά.

6

2-3 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε την φέτα τριμμένη με το χέρι.

Καλή επιτυχία!

Γαρίδες σαγανάκι