Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα50 λεπτάΣυνολο1 ώρα

Υλικά

Διαδικασία

1

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

2

Aφαιρούμε το κρεμμύδι και όπως είναι το τηγάνι βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

3

Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το λικέρ και τέλος το κρασί. Μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.

4

Αφήνουμε τα φιλέτα να ψηθούν σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

2

Aφαιρούμε το κρεμμύδι και όπως είναι το τηγάνι βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

3

Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το λικέρ και τέλος το κρασί. Μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.

4

Αφήνουμε τα φιλέτα να ψηθούν σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Kαλή όρεξη!

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πορτοκάλι