Σας αρέσουν τα φασόλια; Το σπανάκι; Ας τα συνδιάσουμε λοιπόν. Φασόλια γίγαντες μαζί με σπανάκι πασπαλισμένα με φέτα.

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 30 λεπτάΣυνολο1 ώρα 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Φασόλια με σπανάκι