Σας αρέσουν τα φασόλια; Το σπανάκι; Ας τα συνδιάσουμε λοιπόν. Φασόλια γίγαντες μαζί με σπανάκι πασπαλισμένα με φέτα.

Μερίδες4 Servings
Προετοιμασία10 minsΜαγείρεμα1 hr 30 minsΣύνολο1 hr 40 mins

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Category

 

Επίσης, στην περίπτωση που δεν έχετε εμπειρία στην κουζίνα μπορείτε να δείτε πως να καθαρίζετε σώστα το σπανάκι αν επιλέξετε να χρησιμποιείσετε φρέσκο σπανάκι.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Φασόλια με σπανάκι