Σας αρέσουν τα φασόλια; Το σπανάκι; Ας τα συνδιάσουμε λοιπόν. Φασόλια γίγαντες μαζί με σπανάκι πασπαλισμένα με φέτα.

Μερίδες4 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hr 30 λεπτάΣυνολικός Χρόνος1 hr 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες σε νερό να μουλιάσουν. Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

2

Συγχρόνως ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σπανάκι.

3

Βάζουμε τους γίγαντες σε πυρέξ μαζί 4 κούπες από το νερό που έχουν βράσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.

4

Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Φασόλια με σπανάκι