Πρόκειται για ένα πιάτο το οποίο το επιλέγουμε συνήθως να το μαγειρέψουμε την περίοδο της νηστείας. Είναι αγαπημένο πιάτο αφού εκτός από νόστιμο, είναι πολύ θρεπτικό και πολύ γρήγορο πιάτο.

Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώραΣυνολο1 ώρα 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν.

2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τον πελτέ να τσιγαριστούν.

3

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε να "δέσει".

4

Λίγο πριν βράσουν τα φασόλια και μαλακώσουν, αλατίζουμε κι αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη.

5

Τα στραγγίζουμε και τα περνάμε από νερό.

6

Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη σάλτσα.

7

Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε όλα μαζί 10 λεπτά.

Καλή Όρεξη!!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν.

2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τον πελτέ να τσιγαριστούν.

3

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε να "δέσει".

4

Λίγο πριν βράσουν τα φασόλια και μαλακώσουν, αλατίζουμε κι αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη.

5

Τα στραγγίζουμε και τα περνάμε από νερό.

6

Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη σάλτσα.

7

Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε όλα μαζί 10 λεπτά.

Καλή Όρεξη!!

Φασόλια μαυρομάτικα