Πρόκειται για ένα πιάτο το οποίο το επιλέγουμε συνήθως να το μαγειρέψουμε την περίοδο της νηστείας. Είναι αγαπημένο πιάτο αφού εκτός από νόστιμο, είναι πολύ θρεπτικό και πολύ γρήγορο πιάτο.

Μερίδες1 Μερίδα
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hrΣυνολικός Χρόνος1 hr 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν.

2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τον πελτέ να τσιγαριστούν.

3

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε να "δέσει".

4

Λίγο πριν βράσουν τα φασόλια και μαλακώσουν, αλατίζουμε κι αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη.

5

Τα στραγγίζουμε και τα περνάμε από νερό.

6

Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη σάλτσα.

7

Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε όλα μαζί 10 λεπτά.

Καλή Όρεξη!!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν.

2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τον πελτέ να τσιγαριστούν.

3

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε να "δέσει".

4

Λίγο πριν βράσουν τα φασόλια και μαλακώσουν, αλατίζουμε κι αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη.

5

Τα στραγγίζουμε και τα περνάμε από νερό.

6

Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη σάλτσα.

7

Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε όλα μαζί 10 λεπτά.

Καλή Όρεξη!!

Φασόλια μαυρομάτικα