Υπέροχο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό!! Καλοκαιρινό πιάτο κυρίως άλλα μπορείτε να το φτιάξετε με κατεψυγμένα φασολάκια και τον χειμώνα!!
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε περίπου 2 λεπτά.
Ρίχνουμε τα φασολάκια στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να λαδωθούν όλα.
Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν τα φασολάκια.
Προσθέτουμε τις πατάτες,το καρότο, τον μαϊντανό, την ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό ακόμη και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε ελαφρώς την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 35 λεπτά ακόμη μέχρι να μείνει με την σάλτσα του. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Kαλή όρεξη!
Servings 0