Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα40 λεπτάΣυνολο50 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βράζουμε τις φακές σε αλατισμένο νερό, με την φλούδα πορτοκαλιού και τις στραγγίζουμε.

2

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο, την πάπρικα και το κόλιανδρο μέχρι να μαραθούν.

3

Ρίχνουμε τις φακές, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το βαλσαμικό και το μέλι μαζί και το χυμό πορτοκαλιού.

4

Ανακατεύουμε ελαφρώς να ενωθούν τα υλικά, ρίχνουμε και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βράζουμε τις φακές σε αλατισμένο νερό, με την φλούδα πορτοκαλιού και τις στραγγίζουμε.

2

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο, την πάπρικα και το κόλιανδρο μέχρι να μαραθούν.

3

Ρίχνουμε τις φακές, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το βαλσαμικό και το μέλι μαζί και το χυμό πορτοκαλιού.

4

Ανακατεύουμε ελαφρώς να ενωθούν τα υλικά, ρίχνουμε και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Φακή στο τηγάνι