Οι φακές δεν αρέσουν όλους.. Όσοι έχουν δοκιμάσει όμως το συγκεκριμένο φαγητό, άλλαξαν γνώμη.

Μερίδες4 Servings
Προετοιμασία10 minsΜαγείρεμα50 minsΣύνολο1 hr

1

Βράζουμε τις φακές καλά και τις στραγγίζουμε.

2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

3

Προσθέτουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε να λαδωθεί και ρίχνουμε τον πελτέ και τις ντοματες.

4

Προσθέτουμε το νερό, το ζωμό, το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό, προσθέτουμε τις φακές και ανακατεύουμε.

Kαλή όρεξη!

Ingredients

Directions

1

Βράζουμε τις φακές καλά και τις στραγγίζουμε.

2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

3

Προσθέτουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε να λαδωθεί και ρίχνουμε τον πελτέ και τις ντοματες.

4

Προσθέτουμε το νερό, το ζωμό, το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό, προσθέτουμε τις φακές και ανακατεύουμε.

Kαλή όρεξη!

Φακή με κριθαράκι