Οι φακές δεν αρέσουν όλους.. Όσοι έχουν δοκιμάσει όμως το συγκεκριμένο φαγητό, άλλαξαν γνώμη.
Υλικά |
Διαδικασία1 Βράζουμε τις φακές καλά και τις στραγγίζουμε. 2 Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. 3 Προσθέτουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε να λαδωθεί και ρίχνουμε τον πελτέ και τις ντοματες. 4 Προσθέτουμε το νερό, το ζωμό, το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό, προσθέτουμε τις φακές και ανακατεύουμε. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τις φακές καλά και τις στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε να λαδωθεί και ρίχνουμε τον πελτέ και τις ντοματες.
Προσθέτουμε το νερό, το ζωμό, το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό, προσθέτουμε τις φακές και ανακατεύουμε.
Kαλή όρεξη!