Ποσότητες1 Serving

Υλικά

Διαδικασία

1

Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.

2

Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.

3

Στρώνουμε καλά το μπισκότο σε μία φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.

4

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη.

5

Προσθέτουμε και τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει κρέμα.

6

Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και απλώνουμε τη κρέμα πανω στο μπισκότο που ήδη θα έχει σταθεροποιηθεί λίγο.

7

Αφήνουμε πάλι τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες.

8

Απλώνουμε πάνω από το κρύο πλέον γλυκό την μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

9

Καλή επιτυχία!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.

2

Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.

3

Στρώνουμε καλά το μπισκότο σε μία φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.

4

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη.

5

Προσθέτουμε και τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει κρέμα.

6

Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και απλώνουμε τη κρέμα πανω στο μπισκότο που ήδη θα έχει σταθεροποιηθεί λίγο.

7

Αφήνουμε πάλι τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες.

8

Απλώνουμε πάνω από το κρύο πλέον γλυκό την μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

9

Καλή επιτυχία!

Cheesecake